Om oss

Solna Centrums Tandklinik – Tandvård för hela familjen

Välkommen till vår tandklinik i Solna centrum!

Som patient får du träffa samma tandläkare hos oss vilket gör att man känner trygghet och tillit.

Våra tandläkare i Solna centrum med nära 30 års erfarenhet av att behandla patienter ger tandvård av hög kvalitet och med ett personligt omhändertagande. Behandlingen planeras i samråd med dig för att komma fram till hur just du ska slippa obehag och stress.

Till våra tandläkare i Solna centrum är hela familjen välkommen. Barn och ungdomar upp till 23 år behandlas gratis.

Vid akuta besvär strävar vi efter snabbast möjliga omhändertagande i Solna. Vi behandlar
Tandlossningssjukdomar och utför implantat av nya tänder i nära samarbete med specialiserade tandkirurger. Exempel på andra arbeten vi utför är blekning av gula och missfärgade tänder samt  tandhygienist behandling.

Vi är anslutna till försäkringskassan och lämnar gärna kostnadsförslag innan behandlingen påbörjas. Våra priser ligger i linje med de flesta andra kollegor inklusive folktandvården.

Möt vårt team.

Vårt team består av skickliga, erfarna och välutbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor.

För att följa utvecklingen av nya tekniker och behandlingar deltar vi regelbundet i medicinska 

tillägggsutbildningar.

Michael Schein

Michael har varit tandläkare i över 20 år. Han tog sin tandläkarexamen 1993 på Karolinska Institutet och har arbetat privat som allmäntandläkare sedan 1997. Michael har lång erfarenhet av tandimplantat, tandlossningssjukdomar samt patienter som tycker att det är obehagligt att gå till tandläkaren. Hans vision är optimal tandvård där patienter känner sig trygga och omhändertagna på bästa sätt.

Sofia Fouseki

Jag tog min tandläkarexamen 2002. Under min karriär har jag arbetat inom Folktandvården samt privat. Min motivation som tandläkare är att alltid arbeta för patientens bästa. Dessutom kunna bidra till samt följa patientens väg till god hälsa.

Att ha friska tänder är en
livskalité tycker jag!

Eva

Eva har arbetat på kliniken som tandsköterska i över 20 år. Hon är en mycket erfaren, positiv och lugn tandsköterska som är mån om att alla patienter ska känna sig nöjda och väl omhändertagna vid varje besök.

Anna

Klinikens assistans